Members Area

Recent Photos

Upcoming Events

samedi, juin 17 at 9:00 PM - samedi, juil. 1 10:00 PM
samedi, juil. 15 at 11:00 AM - samedi, juil. 29 12:00 PM
samedi, juil. 29 at 9:00 PM - samedi, août 5 10:00 PM
samedi, août 12 at 9:00 PM - samedi, sept. 9 10:00 PM

Newest Members

Algemene voorwaarden

1 :Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag ( per e-mail , post of telefonisch ) , ontvangt u na enkele dagen de bevestiging van ons met de factuur voor het totale boekingsbedrag .

Nadat wij de daarop vermelde aanbetaling op tijd hebben ontvangen , is de reservering definitief. 

2 : De huurperiode is minimaal 1 week en gaat in op de eerste zaterdag om 16.00 en eindigt de laatste zaterdag om 10.00

3 : De aanbetaling bedraagt 30% van het totale huurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur in ons bezit te zijn . Het restant van de huursom dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan .Bij reserveringen binnen 4 weken voor aanvang  van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de factuur te worden voldaan .De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voor dat het vakantiehuis kan worden betrokken.

4 : Bij aankomst in het vakantiehuis dient er kontant een borgsom van 250 euro te worden betaald , de borgsom wordt , indien er geen gebreken geconstateerd zijn , bij vertrek kontant aan u terugbetaald.

5 : Annuleringen dienen schriftelijk en ondertekend door de persoon die het reserveringsformulier heeft ondertekend te worden ingedient.

wanneer een annulering meer dan 8 weken voor het begin van de huurperiode wordt gemaakt , wordt 70% van de reserveringborgsom teruggestort.

Bij annulering 6 tot 8 weken voor het begin van de huurperiode wordt 50% van de gehele huursom teruggestort.

Bij annulering 4 tot 6 weken voor het begin van de huurperiode wordt 40% van de gehele huursom teruggestort.

Bij annulering 4 weken of minder voor het begin van de huurperiode wordt 10% van de gehele huursom teruggestort.

Voor annuleringen op de begindatum van de huurperiode of daarna geldt dat geen restituties worden gemaakt.

Wij adviseren u een volledge reis-  en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

6 : De schoonmaakkosten zijn 50 euro.

7 : Bedlinnen te huur 10 euro p.p. of meenemen , handlinnen te huur 5 euro p.p. of meenemen.Het is niet toegestaan de handdoeken bij het zwembad te gebruiken. Keukenlinnen inbegrepen.

8 : Het maximum aantal personen  van de betreffende woning mag niet overschreden worden.Het gebruik van het zwembad door bezoekers , is niet toegestaan.

9 : Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning , de inrichting en alle zaken die tot het huis behoren.Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijk aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan , voor de huurder en anderen die zich in of bij het huis bevinden.Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden  voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan in en om het zwembad of speeltoestellen.